Душевні статуси про життя до сліз. Душевні статуси про найважливіше

Слова, як ключі. Правильно підібравши, можна відкрити будь-яку душу і закрити будь-який рот

Бог сказав: "Бійся сліз скривдженого тобою людини, адже він буде просити мене про допомогу, і я допоможу".

Світло розганяє темряву, але він не в силах розігнати сморід.

Від того, як ти подивишся, залежить те, що ти побачиш.

"Ти вибрався з грязі в князі, але швидко князем стаючи ... Не забудь, щоб не наврочити ..., не вічні князі - вічна бруд ..." Омар Хайям

Коли летиш з мосту, розумієш, що всі твої проблеми можна вирішити. Крім однієї. Ти вже летиш з мосту.

Невдача не означає, що Бог вас залишив. Це означає, що у Бога є кращий шлях для вас.

Хто кине одного разу - буде кинутий ... Нехай не відразу ... Нехай набагато пізніше ... Але вчинок буде повернений ... Не пробачив - буде не пробачить ... який обманув - буде сам обдурять ... Нікуди дії що кануть ... Той, Хто створив низький домовленість Сам отримає той же вирок

На грядці з капустою троянда - бур'ян.

За кожну мить, за кожен подих, і за дітей що дав мені Бог.За біль, за щастя, за удачу.За то, що я сміюся і плачу.За то, що я живу люблю.За все я життя дякую!

Мені все одно, що скажуть про мене ... Мені все одно, що думають інші ... Мені важливо, що я знаю про себе ... Все інше - лише домисли чужі!

Якщо ви не той, хто на вершині, це не означає, що ви той, хто внизу. Може ви той хто дивиться на це все з боку і думає "що за придурки тут вишикувалися пірамідою?"

Час - найкращий вчитель, але, на жаль, воно вбиває своїх учнів.

Не можна повернутися в минуле і змінити свій старт, але можна стартувати зараз і змінити свій фініш!

Якщо вже стали на шлях, придумайте мета і сенс руху, не стійте пнем посеред дороги!

Не буває безвихідних ситуацій. Є тільки ситуації, вихід з яких тебе не влаштовує.

Коли не досягають бажаного, вдають, що бажали досягнутого.

Деякі помилки не були б такими серйозними, якби не подальші спроби їх виправити

Якщо любиш, кохай без обману ... Якщо віриш-то вір до кінця ... Ненавидиш-скажи це прямо, а смієшся, так смійся в очі

Переможці придумують правила, а невдахи по ним живуть.

Поки ти стоїш обличчям до свого минулого, ти стоїш жопой до свого майбутнього!

Справедливості заради слід зауважити, що основна частина несправедливостей твориться в ім'я справедливості ...

Вибачення-не означає, що ти не правий, а інша людина прав.ето всього лише означає, що цінність ваших відносин важливіше, ніж власне его.

Життя вимірюється не кількістю подихів, а моментами, коли захоплює подих.

Добре, що є час, відстань і труднощі ... Часом, саме вони дають зрозуміти хто Любить, хто Дружить, а хто ... не так вже й потрібний

Що хоче жінка взимку? Відчути тепло чоловіки. Пригорнутися до його щоки щокою і грітися разом біля каміна. Що хоче жінка завжди? Бажаною бути і бути коханою. Заметіль, спеку, грози - не біда. Аби душа була щасливою.

Єдина людина, з яким ви повинні порівнювати себе, це ви в минулому. І єдина людина, краще якого ви повинні бути, це той, хто ви є зараз.

Один не розбере, чим пахнуть троянди ... Інший з гірких трав добуде мед, Дай хліба одному - навік запам'ятає ... Іншому життя пожертвуй - не зрозуміє

Захочеш - знайдеш час, не захочеш - знайдеш причину.

Людина не може повторювати одну помилку дважди.Во вдруге-це вже не помилка, а вибір.

коли бачите щасливих людей  - Не заздріть. Ви не знаєте, як вони боролися за своє щастя

Щоб вдавалися всі твої справи, а життя світилася позитивом, ти установку дай собі з ранку. Я Щаслива, Успішна і Красива !!!

Людина біжить по життю .. Не шкодуючи ніг ... Будинок - робота .. Будинок - робота .. Відбуваючи термін .. Вихідні - передишка..Отпуск, як привал .. Старість, пенсія, задишка .... А куди втік? ??

Комусь не вистачає однієї жінки - і він переключається на п'яту, десяту, а іншому не вистачає життя, щоб любити одну - єдину ..

А по суті, ми адже всі рівні. Ні кого-то краще або гірше ... Просто ми комусь не потрібні ... А кому-то ми запали в душу

Самий хороший вчитель в житті - досвід. Бере правда дорого, але пояснює дохідливо.

Не варто вимовляти слова, якщо це не змінить тишу на краще.

Сьогодні вирушаючи на сімейну вечерю, я була абсолютно розбита. недавно мене кинув мій хлопець. я сіла на заднє сидіння автомобіля моїх батьків разом з моїм молодшим братом, з яким ми постійно б'ємося і лаємося. він побачив сльози на моїх очах, взяв мене за руку і не відпускав мою руку, поки ми не приїхали в ресторан.

Сьогодні я виграв суд, який тривав дуже довго. 14 місяців тому я дізнався, що мій сусід регулярно б'є свою собаку. я вкрав її і мене заарештували. я витратив на судові тяжби купу грошей, але сьогодні, засинаючи і відчуваючи у себе в ногах тепло мого вірного кудлатого друга, я зрозумів, що все було не дарма.

Скільки я себе пам'ятаю, мій тато піднімається о п'ятій ранку, щоб приготувати мамі сніданок. він працює на дому, тому йому необов'язково вставати так рано, але він каже, що це найулюбленіше його час дня, тому що він бачить мамину посмішку.

Сьогодні я помилилася номером і ненавмисно послала моєму батькові повідомлення "я тебе люблю", призначене моєму чоловікові. через кілька хвилин у відповідь прийшло повідомлення: "я тебе теж люблю. батько.". це було дуже зворушливо. ми з ним так рідко говоримо один одному подібні слова.

Я видужував наркоман. я чистий останні 9 місяців - це найдовший термін, на який я був коли-небудь здатний. сьогодні вночі мені приснився сон, ніби-то мені запропонували якийсь новий препарат, але я відмовився. коли я прокинувся, ну душі у мене було дуже легко від того, що я порвав зі своєю старою життям навіть у снах.

Сьогодні мій маленький брат зайшов в мою кімнату, а я крикнув йому, щоб він вийшов, навіть не глянувши на нього. коли ж я повернувся до нього, я побачив, що у нього в руках тарілка з вишнею, яку він помив і почистив спеціально для мене.

Сьогодні моя дочка прийшла зі школи і попросила мене знайти сайт, де можна вивчити мову жестів. коли я запитала, навіщо їй це потрібно, вона відповіла, що в їхній школі з'явилася нова дівчинка, він глухоніма і знає лише мову жестів, тому їй зовсім ні з ким поговорити.

Сьогодні я втратив в школі свій гаманець і ніяк не очікував, що найбільший хуліган і панк з старших класів поверне мені його в цілості й схоронності.

Сьогодні я вийшов з метро і зауважив, що за мною йде компанія молодих людей підозрілого вигляду. коли вони наздогнали мене, я вже був готовий розлучитися з гаманцем, але виявляється я вже кинув його у вагоні метро і вони наздоганяли мене, щоб повернути мені його.

Сьогодні в школі я отримала записку від хлопчика, якого всі вважають місцевим фріком. він відлюдник, дивно одягається і фарбує волосся в неймовірні кольори. в записці було написано: "мені подобається твоя посмішка, але я помітив, що ти дуже рідко посміхаєшся, а ще я помітив порізи на твоїх руках. я теж страждав від депресії і знаю, що це таке. якщо хочеш поговорити, давай зустрінемося ввечері. мій телефон xxx-xxx-xxxx ". ми зустрілися ввечері і довго розмовляли і коли я повернулася додому мені не хотілося завдавати собі біль, мені не хотілося плакати, депресія пішла.

Я музикант, але моя група не дуже популярна. іноді я задаюся питанням - навіщо я взагалі цим займаюся і сьогодні я отримав на нього відповідь. після концерту до мене підійшов молодий юнак і сказав: "спасибі вам величезне, ваша музика дуже допомагає мені. я не найпопулярніший хлопець у школі, мене часто ображають мої однолітки. але потім я приходжу додому, вмикаю на всю ваші пісні і підспівую, що є сил. і мені стає легше. "

Сьогодні ми з моїм хлопцем сиділи в кафе і я помітила, що кожного разу, коли хтось проходить повз, він нахиляється до мене і цілує мене в щоку. я запитала у нього, навіщо він це робить, а він посміхнувся і відповів, що хоче, щоб усі знали, що я його дівчина. ми обоє втратили своїх чоловіків близько десяти років тому. вони хворіли на рак. але ми змогли полюбити знову. у кожного є другий шанс.

Сьогодні вранці я бачив бездомного з картонкою в руках, на якій замість звичного "подайте грошей" було написано "подаруйте мені свою посмішку".

***
Душа-це не коліна ... її зеленкою не вилікувати ...

***
Серце вовка!
Душа свободи!
Тіло людини!

***
Знову похмілля прийняв за тугу моєї душі по тобі ...

***
І потривожать цієї ночі спогади мені душу! Спогади про те, що в моєму житті ти був кращим.

***

***
Душа дана нам для того що б ми могли любити і прощати!

***
«Спокійна глибина мого моря: ніхто і не здогадується про те, які кумедні чудовиська приховує воно! ...»

***
Моя душа зі страшною силою болить, скільки не перев'язуєте стрічками: вона дала мені щастя в кредит, а потім забрала з відсотками.

***
Розбити душі твоєї вікна, і вставити нові скла. Порожніх днів заметіль, я бачу все що ти хочеш, я бачу все що ти можеш ...

***
Але, без душі і помислів високих, живих шляхів від серця до серця немає ...

***
У променях успіху і слави НЕ обпалити ніжні і добрі струни своєї душі ...

***
Не відкривайте душу першому зустрічному, він може вас з неї, ненароком, витрусити.

***
Віра є слух, вухо душі.

***
Кожна жінка, яка буде шукати в любові не тіло, а душу - приречена на жінку.

***
Досконалість жінки в красі, а краса - в чистоті душі!

***
Протяг в душу ... морозом по шкірі ... ти знаєш, колись нудьгувати не трошки ... як добре, що весна і тепло ... і в душу мою закрито вікно.

***
Ніжність душі - магія.

***
Якби моя душа була птахом. Зараз вона сиділа б у неї на плечі.

***
Двоє людей можуть сидіти поруч і ніколи не знайти один одного. Інші можуть бути повними протилежностями, але ніщо не в силах розлучити їх.

***
Завдяки життєвому досвіду, інтуїція на гнилу душу добре розвинена.

***
Розуміння того, що Моє серце колись зупиниться, змушує Мою Душу розвиватися ...

***
Для вас - граю в позитив, для себе - тисну біль у душі.

***
І таке часто буває.
Словами душу ламають.

***
... бути порядною в глибині душі, де все дозволено, куди нікому немає доступу, - ось воістину вершина можливого.

***
Чи не що не болить вічно: ні зуб, ні душа.

***

***
Посмішка - це паспорт душі.

***
Якщо ви намагаєтеся відігріти чиєсь холодне серце, скорите спочатку душу.

***
Для одних багатство-це матеріальний стан, для інших-стан душі.

***
Краса жіночої душі починається з демонстрації жіночих ніг.

***
Світ в душі - ось, що потрібно оберігати! Але чомусь, що оточують зазіхають, саме, на світ в твоїй душі. Це, напевно, ті -хто примудрився втратити свій власний світ ...

***
Ніщо не вічне. Вічна тільки душа. Бережіть її ...

***
А я вмію сміятися, навіть коли на душі, дуже хреново!

***
Схаменися, милий друг, прокинься, і не гаси душі вогню, вона сама знайде притулок, зруйнувавши замки буття ... Люби весь світ, обнявши душею, люби, сильніше ніж себе, де люблять, там любов не зраджують, і не лукавлять, і не брешуть !!

***
Це тільки здається, що за все в житті платять грошима. По справжньому важливі речі оплачуються частинками душі.

***
Ні душа не порожнеча, душа це світло який сяє яскраво з Богом і меркне з сатаною ...

***
Прокидаючись в чужому домі, я завжди відчуваю себе чужою душею, засунутої в чуже тіло.

***
Благословен будь, в серце мені входить! Чи не поранивши, що вийшов-благословенний втричі!

***
В душу не лізти! Там накурено ...

***
Він вирвав її серце, а вона пройшла через його душу ... і пішла ...

***
Плач - це що виходить біль душі в сльозах.

***
Ну і нехай плювали і сралі ... Не можу я жити із закритою душею. У мене душевна клаустрофобія ...

***
Коли на серце кіт, в душі тепло.

Статуси про душу, висловлювання про душу

Сподобалося? Лайкні нас на Facebook